Over ons

Springers zijn ambitieuze teamspelers die keer op keer het allerbeste uit zichzelf halen. Niet alleen om de perfecte bijeenkomst te realiseren, maar ook omdat zij onze relaties willen laten zien dat zij hun opdracht bij ons in de beste handen hebben gegeven. 

Ik ben trots op de mensen die de “wow-factor” toevoegen, bezoekers een geweldige experience bezorgen en opdrachtgevers laten excelleren. Ik laat u graag kennis maken met onze professionals. Let’s meet, u bent van harte welkom!

Mauritz Scheffens – CEO

01

De mensen

Wij vertrouwen niet op een „one size fits all“-benadering. Wij zetten een projectteam in dat perfect past bij de opdracht en de wensen van onze klanten.

​Spring is een unieke mix van ervaren en bekwame spelers: project managers, planners, producers, operations managers, ​technici, travel consultants, marketeers, analisten, controllers en diverse toeleveranciers. Op hun specifieke terrein allemaal visionairs, strategen, creatievelingen en pragmatici. Precies de juiste mensen om een bijeenkomst tot stand te brengen die de grootst mogelijke impact op uw deelnemers heeft.

02

Onze werkwijze

Klant is koning! In nauw overleg bepalen we de strategie en de kaders met als doel om van een goede bijeenkomst een fantastische bijeenkomst te maken.

Wij bieden 100% transparantie, korte communicatielijnen en een ongekende flexibiliteit. Bovendien werken wij met ons eigen “all-in-one” webbased platform waarmee we iedere bijeenkomst foutloos, snel, eenvoudig en in real-time kunnen beheren en realiseren, met enorme besparingen op overheadkosten van tot wel 70% tot gevolg. Zonder daarbij in te leveren op kwaliteit, service en creativiteit!

03

Werken bij Spring

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Mensen met talent en die in staat zijn om de ‘WOW-factor’ aan bijeenkomsten toe te voegen en onze filosofie willen uitdragen.

Springers hebben een levendige ‘can-do’- houding, houden van wat ze doen en hebben het vertrouwen om te kunnen doen waar ze goed in zijn: het laten excelleren van onze klanten door perfect end-to-end event management.

Meer weten? Schrijf ons bij voorkeur per e-mail een brief en motiveer waarom u deel wilt uitmaken van ons team. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op

04

Onze visie

​Congressen en conferenties van de toekomst vereisen steeds meer dan alleen een sterke inhoud. Wij geloven in “next-level” bijeenkomsten die volgens de hoogste professionele en duurzame normen tot leven komen en deelnemers een blijvende herinnering met een sterke “experience”-factor meegeven.

05

Onze missie

​Onze drijvende kracht is om events tot stand te brengen die inspireren en motiveren. Die onze klanten in staat stellen kennis en informatie op een unieke manier te delen en zich zo sterker te profileren. Onze ondersteuning daarbij is er altijd op gericht dat een bijeenkomst niet alleen aan de verwachtingen voldoet, maar ze in alle opzichten overtreft.

04

Company statement

​Ons doel is om substantieel bij te dragen aan het herstel van de natuurlijke balans tussen mens, natuur en klimaat. We gaan deze uitdaging aan door enerzijds het faciliteren van informatie- en kennisoverdracht en anderzijds door ons op allerlei manieren te committeren aan personen en organisaties die zich vol overgave inzetten voor een beter en aangenamer leven op onze planeet – voor de mensen van nu, voor de komende generaties en voor al het natuurlijke leven om ons heen.

/*AOS.init();*./